Workshop Digitale handtekeningen voor Juristen

Digitale handtekeningen doen snel hun intrede in de Nederlandse wetgeving, als equivalent van de handtekening op papier. De juiste hantering van deze technologie is helaas niet triviaal; het vergt nieuwe kennis en nieuwe vaardigheden. Om daarin te voorzien biedt OpenFortress een ééndags workshop die zich specifiek op de juridische doelgroep richt.

Digitale handtekeningen zijn gebaseerd op jarenlang ontwikkelde en geteste technologie; het feit dat ze inmiddels in de wetgeving van Nederland en andere landen verankerd zit geeft al aan dat het hier bepaald niet gaat om technische hype.

OpenFortress kan de workshop probleemloos aanpassen aan de specifieke wensen van een groep cursisten, en ook kunnen nieuwe juridische constructies aan bod komen die mogelijk worden door de specifieke eigenschappen van deze nieuwe technologie.

Digitale handtekeningen zijn technisch van aard, en moeten dus op de juiste wijze worden gehanteerd om de juiste mate van zekerheid te bieden; in de workshop wordt hier dan ook ruimschoots aandacht besteed.

Verdere informatie:

 • Details van de cursus
 • Voor verdere informatie en inplanning van een cursus kunt u contact opnemen met:
  OpenFortress
  Haarlebrink 5
  7544 WP Enschede

  053-4782239
  info@openfortress.nl
 • Andere workshops van OpenFortress, en subsidiemogelijkheden
 • Onea is een leverancier van juridische technologie.


 
  ------ 8< ---------- 8< ----------- 8< ------ | OpenFortress*